تشکيل ستاد اطلاع رساني طرح‌هاي مهر ماندگار سازمان ميراث فرهنگي

به گزارش ميراث آريا (chtn)، اين جلسه با هدف بررسي مهم‌ترين پروژه‌هاي مهر ماندگار سازمان ميراث فرهنگي و با حضور نمايندگاني از معاونت‌هاي ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري و نيز نمايندگاني از ساير ادارات سازمان ميراث فرهنگي برگزار شد.

«مسعود شريفي» سرپرست اداره کل روابط عمومي سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري در ابتداي اين جلسه با اشاره به پروژه‌هاي طرح مهر ماندگار اين سازمان گفت: اين جلسه با هدف بررسي پروژه‌هاي مهر ماندگار با استفاده از خرد جمعي و کار گروهي تشکيل شده است.

وي با اشاره به تاکيدات معاون رئيس جمهور و رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري در اين خصوص افزود: اميدوارم برگزاري منظم اين جلسات بتواند به اجرايي شدن پروژه‌هاي مهم طرح مهر ماندگار سازمان ميراث فرهنگي کمک کند.

وي با اشاره به برنامه‌هاي پيشنهادي اين ستاد در حوزه تبليغ و معرفي طرح‌هاي مهر ماندگار تصريح کرد: استفاده از ظرفيت رسانه‌ها خصوصا رسانه ملي و هم چنين خبرگزاري ميراث آريا به عنوان مرجع معتبر اخبار ميراث فرهنگي ، صنايع دستي و گردشگري کشور از مهم‌ترين برنامه‌هاي پيشنهادي اين ستاد در حوزه تبليغات و اطلاع رساني درخصوص طرح‌هاي مهر ماندگار است.

وي هم چنين با اشاره به حضور نماينده يکي از شرکت‌هاي تبليغاتي در اين ستاد از برنامه ريزي براي تهيه و پخش رپرتاژ آگهي در رسانه ملي و هم چنين تبليغات محيطي در خصوص پروژه‌هاي مهر ماندگار خبرداد.

مدير کل دفتر طرح‌ها و توسعه تسهيلات سازمان ميراث فرهنگي نيز دراين جلسه با تشريح تعداد و تقسيم بندي پروژه‌هاي مهر ماندگار بر ضرورت همکاري و تعامل تمامي ادارات اين سازمان درخصوص اجرايي شدن اين پروژه‌ها تاکيد کرد.

«سيد حسن قدمگاهي» با اشاره به تعداد پروژه‌هاي مهر ماندگار سازمان ميراث فرهنگي افزود: پروژه‌هاي مهر ماندگار سازمان ميراث فرهنگي در سه حوزه ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري تقسيم بندي شده است.

وي افزود: تعداد ۱۴۴ پروژه در حوزه گردشگري و زير ساخت‌هاي گردشگري با ماهيت خصوصي تعيين شده که از اين تعداد ۸۰ پروژه در اولويت قرار دارد.

قدمگاهي خاطر نشان کرد: ۱۱ پروژه در حوزه صنايع دستي و ۱۵ پروژه نيز در حوزه ميراث فرهنگي تعريف شده است.

وي تصريح کرد: همفکري، تعامل و همکاري براي اجرايي شدن اين پروژه‌ها مي‌تواند به توسعه و تثبيت جايگاه سازمان ميراث فرهنگي کمک کند.

قدمگاهي در ادامه به تشريح وضعيت مشارکت بخش خصوصي در پروژه‌هاي مهر ماندگار پرداخت و افزود: در پروژه‌هاي مهر ماندگار حوزه گردشگري بخش خصوصي مشارکت فعالي دارد و بخش اعظم اين پروژه‌ها توسط بخش خصوصي اجرا خواهد شد.

وي تصريح کرد: پروژه‌هاي حوزه ميراث فرهنگي توسط دولت اجرا مي‌شود و پروژه‌هاي حوزه صنايع دستي تلفيقي از مشارکت دولت و بخش خصوصي است.

وي با تشريح ميزان پيشرفت پروژه‌هاي مهر ماندگار در حوزه گردشگري با مشارکت بخش خصوصي يادآور شد: به طور ميانگين اين پروژه‌ها بين ۵۳ تا ۱۰۰ درصد پيشرفت داشته‌اند.

قدمگاهي در ادامه با اشاره به نتايج و دستاوردهاي مثبت اجرايي شدن پروژه‌هاي مهر ماندگار سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري، خاطر نشان کرد: اجرايي شدن اين پروژه‌ها مي‌تواند به توسعه متوازن و نيز ايجاد اشتغال در کشور کمک فراواني بکند.

به گزارش ميراث آريا، طرح پروژه مهر ماندگار نامي است که از سوي دولت نهم و دهم به ۹۰۰ پروژه و طرح بزرگ شناسايي شده در کشور اطلاق مي‌شود.

در اين ميان ۱۵ پروژه درحوزه ميراث فرهنگي، ۱۴۴ پروژه در حوزه گردشگري و زير ساخت‌هاي گردشگري و ۱۱ پروژه در حوزه صنايع دستي براي سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري تعريف شده است.

/۱۰۸

انتهای پیام/

کد خبر 1391043141